На кого работают украинские антивакцинаторы, исповедь Епифания. Что надо знать утром
Що вам треба знати вранці

Добрий ранок!

Сьогодні середа, 28 липня. Температура від +18 до +31, курс долара 26.82

Рекомендує Борис Давиденко, головний редактор LIGA.net. АПОКАЛІПСИС СЬОГОДНІ. ЗВІДКИ БЕРУТЬСЯ, ЯК І НА КОГО ПРАЦЮЮТЬ УКРАЇНСЬКІ АНТИВАКЦИНАТОРИ

Фейсбучні пости і коменти антивакцинаторів можуть здаватись кумедними: звідки у людей в 21 столітті така антинаукова маячня?! Але не поспішайте посміхатись. 

В Україні більшість населення вірить у конспірологічні теорії, що COVID-19 – штучно виведена зброя для скорочення людської популяції. І не хоче робити щеплення. 

Тома Балаєва провела якісну журналістську роботу і розібралась, хто головні пропагандисти антивакцинаторства в країні, що у них в голові і чи багато вони заробляють на своїх ідеях. Це цікавий світ і яскраві ідеї, які, на жаль, коштують десятки тисяч життів. Більше за лінком.

Читайте нас в Telegram: перевірені факти, тільки важливе

Рекомендує Петро Шуклінов, керівник суспільно-політичної редакції. Сповідь Епіфанія. Справжня історія становлення ПЦУ: "Все почалося з пророцтва Варфоломія"

Сьогодні православний світ відзначає 1033 річницю хрещення Русі-України. Ми вирішили подарувати всім читачам LIGA.net нашу історію про створення Православної церкви України, яку ми підготували для передплатників. Отже, як утворилася ПЦУ? Все почалося з пророцтва. Більше за посиланням.

Хочете отримувати такий ранковий дайджест щодня – підпишіться