Хто замовив Катю Гандзюк? Кто замовив Георгія Гонгадзе? Хто замовив Павла Шеремета? Хто замовив Ендрю? Хто довів до самогубства героя України Влада Волошина? Хто віддав наказ стріляти на Майдані?

Де справедливість, дорога владо?! Де реальна судова реформа? Де реальна реформа правоохоронної системи?

Ми дали вам дость часу і заплатили за цей час своїм життям.

Ви нам рекомендуєте постійно почати з себе - окей, ми почали. Саме ми, а не ви вийшли на Майдан за справедливість, це ви вже потім понабігали з своїми сценами та сраними договорняками з Яником.

Саме ми, а не ви, з березня перли у военкомати та формувалися в добробати, і саме ми, а не ви звільняли перші міста та відстояли Одесу та Маріуполь.

Ми пробачили (але не забули) вам просраний Крим.

І не треба нам про Путін захопив - ми нічого не могли зробити. Ви просто заццяли навіть пояснити нам що відбуваєтся.

Ми гинули влітку 14 в зелених коридорах про які ви домовлялися, ми воювали з російским спецназом в ДАПІ, ми тримали для вашого ганебного Мінська Дебальцеве.

Це нас, а не вас вбивали за тризуб на плечі, та за чорно червоний стяг.

Це в нас,а не в вас стріляли за нашу українську мову, в той час, коли ви боялися навіть закон про мову приняти, бо не на часі.

Це зараз ми, а не ви йдемо в міністерства, заробляємо гроші для країни, платимо податки, робимо ОСББ, піцерії, роботизовані кулементі турелі, літаки, створюємо Суспільне, змінюємо країну і штовхаємо вас щосили - рухайтесь, приймайте закони, виконуйте те що повинні, працюйте курви!

Безвіз кажете? Томос? Дороги?? Чудово - але, зрозумійте, навть нова армія з новим харчуванням та одностроєм - все це нічого не варте без справедливості. Без честності. Без гідності.

Ви розумієте що ви зараз самі, своїми руками копаєте могилу не тільки собі на виборах, а й нам. Бо коли реванш після вашого програшу перейде з повзучого, як зараз, в активну фазу, саме ми, а не ви, будемо робити все що країна не сповзла знову в те болото, де вам там комфортно красти гроші та закривати очі на те, як нас вбивають.

Час закінчився дорога владо. Кредит довіри закінчився.

#ХтозамовивКатюГандзюк?

(Джерело)